Antena 3 CNN Actualitate Locale Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 27 de ani. A murit îngropat de viu, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el, în Timiș

Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 27 de ani. A murit îngropat de viu, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el, în Timiș

Un tânăr de 27 de ani și-a pierdut, în acestă după amiază, după ce un mal de pământ s-a surpat și a căzut peste el, în județul Timiș.

Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 27 de ani. A murit îngropat de viu, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el, în Timiș
Sursa foto: Facebook/ SMURD
de Andreea Borboros    |    Ioana Mircea    |    13 Iul 2023   •   17:23

Un tânăr în vârstă de doar 27 de ani și-a găsit în această după amiază sfârșitul, într-un mod tragic, în comuna Iecea Mare din județul Timiș. Un mal de pământ s-a surpat și s-a prăbușit peste el, astfel tânărul a murit îngropat de viu.

"Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara și Secției Sânnicolau Mare intervin în comuna Iecea Mare pentru extragerea unei persoane rămase blocată sub pământ surpat. 

La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare grea, un autocamion cu container și un buldoexcavator, o ambulanță SAJ și un echipaj SMURD cu medic.

Citește și: Vremea extremă face primele victime în România. Doi ciobani au fost uciși de trăsnet, în Cluj

Au fost solicitate Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Iecea Mare, Cărpiniș și Lenauheim și a fost anunțat ITM", potrivit Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș.

Tânărul de 27 ani a fost scos de sub pământ, însă din păcate acesta era mort.

×
Subiecte în articol: Timis
Parteneri
Ordinea partidelor pe buletinul de vot, la alegerile europarlamentare 2024
x close