Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer de 18 ani, beat și drogat, a provocat un accident în Piatra Neamț | A avariat 6 mașini

Un șofer de 18 ani, beat și drogat, a provocat un accident în Piatra Neamț | A avariat 6 mașini

Un tânăr în vârstă de 18 ani din Piatra Neamț s-a urcat la volan beat și drogat și a provocat un accident, în urma căruia 6 mașini au fost avariate.

Un șofer de 18 ani, beat și drogat, a provocat un accident în Piatra Neamț | A avariat 6 mașini
Sursa foto: Facebook/ Ziar Piatra Neamț
de Andreea Ştefan    |    14 Sep 2022   •   09:06

”Astăzi, 14 septembrie a.c., în jurul orei 06.30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamţ au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul Dacia, în Piatra Neamţ.

Din cercetări le efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr, de 18 de ani, din Piatra Neamţ, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menţionat, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, producând pagube materiale unui număr de 6 autoturisme, care se aflau parcate”, transmite IPJ Neamţ.

Adolescentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru că nu avea un comportament firesc, polițiștii au decis să îl testeze și cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Amphetamină.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

×
Subiecte în articol: Piatra Neamț
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close