Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr beat a fost lovit pe trecerea de pietoni de o şoferiţă drogată, pe o stradă din Dej

Un tânăr beat a fost lovit pe trecerea de pietoni de o şoferiţă drogată, pe o stradă din Dej

Un tânăr de 19 ani, care consumase alcool şi care încerca să traverseze regulamentar o stradă din Dej, a fost lovit de o maşină condusă de o şoferiţă de 19 ani, care conducea drogată.

Un tânăr beat a fost lovit pe trecerea de pietoni de o şoferiţă drogată, pe o stradă din Dej
Sursa foto: getty images | Hans-Martens
de Ştefan Petrică    |    22 Ian 2023   •   15:16

Din primele date, polițiștii au constatat că o tânără de 19 ani, din municipiul Dej, care se deplasa cu autoturismul înspre strada Unirii, ar fi surprins și accidentat un tânăr de 19 ani, aflat în traversarea regulamentară a părții carosabile, pe trecerea de pietoni.

La fața locului au intervenit polițiștii dejeni și o ambulanță cu medic.

"În urma testărilor cu aparatul etilotest, tânărului i-a rezultat o concentrație de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condusă la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice”, potrivit IPJ Cluj.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citeşte şi: Un şofer fără centură a zburat cu maşina de pe autostrada A4, în Ovidiu. Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close