Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr cu BMW, din Slatina, a încercat să îşi impresioneze prietenul şi a intrat cu maşina într-o clădire: "Ţi-e frică?"

Un tânăr cu BMW, din Slatina, a încercat să îşi impresioneze prietenul şi a intrat cu maşina într-o clădire: "Ţi-e frică?"

Un tânăr în vârstă de 20 ani, din Slatina, a încercat să îşi impresioneze prietenul, însă a intrat cu BMW-ul într-o clădire, imediat după un drift ratat într-un sens giratoriu.

Un tânăr cu BMW, din Slatina, a încercat să îşi impresioneze prietenul şi a intrat cu maşina într-o clădire: "Ţi-e frică?"
Sursa foto: Facebook | Secţia de Poliţie
de Loredana Chimoiu    |    03 Noi 2021   •   10:11

Inconștienta unui șofer din Slatina a  scandalizat internauții. Doi tineri din Slatina, în plină zi, au început să facă drifturi pe străzile principale din oraş, fără să ţină cont că totul s-ar putea termina cu o tragedie. 

În imaginile postate pe internet chiar de tineri se vede cum șoferul, în vârstă de 20 de ani, încearcă să-l convingă pe prietenul său din dreapta că poate face manevre ca în jocurile Need For Speed sau ca în cursele cu maşini.

Copilotul său îi spune să aibă grijă, dar şoferul nici nu vrea să audă. "Ţi-e frică?", a fost replica şoferului.

Băiatul începe să facă drifturi într-un sens giratoriu, la volanul BMW-ului, nefiind prima dată când face asta. 

Cursa periculoasă postată pe paginile de socializare nu durează nici 20 de secunde, pentru că şoferul pierde controlul volanului, iar maşina ajunge pe trotoar şi se loveşte de o clădire.

,,Când ești mort, nu stii că ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost!" Phillippe Geluck Știe cineva din ce oraș ești filmarea? ?

Publicată de Secția de Poliție pe Marţi, 2 noiembrie 2021

În imagini se vede cum un copil fuge speriat din calea autovehiculului care era pe cale de a cauza un accident grav. 

Din fericire, în urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. Şoferul s-a ales cu o amendă contravenţională de 870 de lei.

×
Subiecte în articol: Slatina Olt
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close