Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Bogaţi s-a filmat când conducea cu 140 de km/h şi a făcut accident: "Dau daună! Mă jur!"

Un tânăr din Bogaţi s-a filmat când conducea cu 140 de km/h şi a făcut accident: "Dau daună! Mă jur!"

Un tânăr din comuna Bogaţi din judeţul Argeş s-a filmat când conducea o maşină cu 140 de km/h, dar şi momentul în care a făcut accident, chiar în noaptea în care a împlinit 18 ani.

Un tânăr din Bogaţi s-a filmat când conducea cu 140 de km/h şi a făcut accident: "Dau daună! Mă jur!"
Sursa foto: ePitesti.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Mar 2024   •   14:02

Tânărul în vârstă de 18 ani s-a urcat la volanul maşinii, un autoturism marca Volkswagen, chiar dacă nu avea permis, şi a început să filmeze totul. Potrivit imaginilor, el a făcut clipul video pentru un prieten, pentru a-i arăta acestuia cum merge maşina, dar şi pentru a-şi face rău.

Imaginile au fost publicate de ePitesti.ro, jurnaliştii din Argeş intrând în posesia lor la câteva zile după ce s-a întâmplat evenimentul.

"Uite-o, o am pe sport. Sunt singur. Uite. Vezi şi în spate. Uite, sunt singur frate. Dau daună în noaptea asta cu ea. Mă jur! Vreau să mă omor în noaptea asta, dau daună. Uite-o frate! Uite-o cum ia curba asta!", a spus tânărul în clipul video.

Pe imagini se vede cum tânărul accelerează până la 140 de km/h şi chiar depăşeşte o maşină aflată în mers. După câteva secunde, el a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a ieşit în afara şoselei. Potrivit poliţiştilor, totul s-a întâmplat în noaptea de 3 spre 4 martie, iar în urma accidentului, tânărul a fost rănit.

"În ziua de 9 martie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni s-au sesizat din oficiu, ca urmare a apariţiei unor imagini în spaţiul public, cu privire la un eveniment rutier în care a fost implicat un conducător auto, identificat ca fiind un tânăr de 18 ani, din Bogaţi.

Din verificările efectuate până în prezent a rezultat că evenimentul rutier ar fi avut loc în noaptea de 3 spre 4 martie, în jurul orei 04.00, pe DJ 702 de pe raza comunei Bogaţi, iar cu privire la tânăr în cauză a rezultat că nu figurează ca deţinător de permis de conducere, precum şi că acesta a suferit leziuni ca urmare a evenimentului rutier.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără drept şi vătămare corporală din culpă, conform art. 196 şi 335 din Codul Penal, în care cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârşite şi luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

×
Subiecte în articol: IPJ Argeș accident în Argeş
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close