Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Botoșani se zbate între viață și moarte | După o ceartă cu prietenii, s-a urcat băut pe ATV și s-a răsturnat

Un tânăr din Botoșani se zbate între viață și moarte | După o ceartă cu prietenii, s-a urcat băut pe ATV și s-a răsturnat

A ieșit la o plimbare, iar acum se zbate între viață și moarte. Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, care se afla împreună cu mai mulţi prieteni la o petrecere în zonă, a ajuns la spital după ce s-a urcat beat pe ATV şi s-a răsturnat.

Un tânăr din Botoșani se zbate între viață și moarte | După o ceartă cu prietenii, s-a urcat băut pe ATV și s-a răsturnat
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Apr 2024   •   20:44

Grav accident de ATV produs într-o pădure din apropierea localităţii botoșănene Tudora. Victima a intrat, se pare, într-un conflict cu alţi petrecăreţi, după ce toți au consumat alcool din belșug, și pentru a se răcori, s-a urcat pe un ATV şi a plecat să se plimbe în pădure. 

La scurt timp, băiatul s-a răsturnat cu ATV-ul şi a suferit mai multe răni la cap și la picioare. Constatând dispariția, colegii au început să îl caute. După ce l-au găsit, au sunat imediat la 112, iar o ambulanţă SMURD cu medic a ajuns la faţa locului.

După ce a primit pe loc primul ajutor, tânărul a fost transportat la Urgenţe, notează monitorulbt.ro.

"Echipajul de terapie intensivă mobilă a fost solicitat pentru un pacient în vîrstă de 27 de ani, victimă a unui accident rutier. A suferit un politraumatism, fiind adus în comă în serviciul de Urgenţă.

A fost stabilizat hemodinamic, ulterior fiind internat în secţia de chirurgie în urma investigaţiilor de specialitate", a precizat medicul primar de medicină de urgenţă Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close