Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr din Brăila, filmat când este spulberat intenţionat cu maşina, după ce l-ar fi înjunghiat pe fratele şoferului

Tânăr din Brăila, filmat când este spulberat intenţionat cu maşina, după ce l-ar fi înjunghiat pe fratele şoferului

Un tânăr de 29 de ani, din Brăila, a fost spulberat intenţionat cu maşina, după ce l-ar fi înjunghiat pe fratele şoferului, iar momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Tânăr din Brăila, filmat când este spulberat intenţionat cu maşina, după ce l-ar fi înjunghiat pe fratele şoferului
Sursa foto: debraila.ro
de Gabi Vlad    |    15 Sep 2021   •   17:41

Tânărul spulberat intenţionat cu maşina a avut un conflict, cu câteva ore înainte, cu fratele şoferului, un tânăr de 24 de ani, în urma căruia l-ar fi înjunghiat şi lovit.

Victima a ajuns la spital, însă l-a anunţat şi pe fratele său mai mare de faptul că a fost bătut şi înjunghiat. Acesta din urmă s-a urcat la volanul unui autoturism şi a pornit către casa celui care i-a bătut fratele, iar în momentul în care a ajuns în zonă l-a găsit pe acesta în faţa porţii, pe trotuar.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă se poate observa cum şoferul intră intenţionat în tânărul care se afla pe trotuar şi îl loveşte puternic, aruncându-l câţiva metri în aer. Ulterior, maşina a lovit gardul unei case şi a ricoşat pe mijlocul străzii.

După impact, şoferul s-a dat jos şi a început să îl înjure pe tânărul care, după ce a fost lovit, a rămas inert pe asfalt, notează debraila.ro, site-ul local fiind şi cel care a publicat în exclusivitate imaginile.

Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

"În această după-amiază, pe strada Râmnicu Sărat a avut loc un conflict, în urma căruia, un tânăr de 29 de ani l-ar fi agresat pe un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani, ambii din municipiul Brăila.

Astfel, fratele brăileanului agresat l-a lovit cu maşina pe tânărul de 29 de ani, acroşând şi gardul unui imobil de pe strada Cazasului.

În urma evenimentului, un pasager din vehicul şi cei doi tineri implicaţi în conflict au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Şoferul, în vârstă de 36 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Potrivit ultimelor informaţii, tânărul lovit cu maşina a fost diagnosticat cu policontuzii, traumatism cranian minor, precum şi traumatisme la ambele picioare, iar viaţa sa nu este pusă în pericol.

Totodată, medicii au anunţat că tânărul va fi expertizat psihiatric din cauza faptului că este foarte agitat.

×
Subiecte în articol: Brăila
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close