Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Braşov a furat cheile unui taxi, în prima zi de Paşte, apoi l-a pândit pe taximetrist şi i-a furat maşina

Un tânăr din Braşov a furat cheile unui taxi, în prima zi de Paşte, apoi l-a pândit pe taximetrist şi i-a furat maşina

Un tânăr din Ormeniș, judeţul Braşov a fost reţinut după ce a furat cheile unui taxi şi a fugit cu maşina. Bărbatul nu avea permis şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un tânăr din Braşov a furat cheile unui taxi, în prima zi de Paşte, apoi l-a pândit pe taximetrist şi i-a furat maşina
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Apr 2023   •   12:15

În seara primei zile de Paşti, tânărul în vârstă de 22 de ani, a comandat un taxi pentru a ajunge din Ormeniș în Braşov. 

Acesta i-a spus taximetristului că nu are bani la el şi i-a lăsat acestuia telefonul mobil, dându-i asigurări că în gara din Braşov va fi aşteptat de o rudă care îi va achita contravaloarea cursei.

La destinaţie, şoferul de taxi a constatat că a fost minţit de către client, iar în aceste condiţii taximetristul a refuzat să returneze telefonul, spunându-i clientului că va primi telefonul când va achita cursa.

La rândul lui, clientul i-a furat taximetristului cheile din contact.

Citeşte şi: Peste 500 de șoferi au rămas fără permis auto în Sâmbăta Mare, pe drumurile din România

După un timp, bărbatul a revenit în zona unde se afla parcat autovehiculul taxi, s-a urcat la volanul acestuia şi l-a condus, însă a fost surprins de un echipaj de poliţie.

"În cadrul controlului pe care poliţiştii l-au efectuat, s-a stabilit că cel oprit în trafic nu deţine permis de conducere şi că prezintă indicii a se afla sub influenţa alcoolului, fapt confirmat de testul efectuat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat”, transmit poliţiştii.

Tânărul a fost reţinut, fiind cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close