Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Bucureşti, obsedat de fosta iubită, a scăpat de închisoare după ce a terorizat-o pe femeie

Un tânăr din Bucureşti, obsedat de fosta iubită, a scăpat de închisoare după ce a terorizat-o pe femeie

Un tânăr din București a fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce si-a şantajat fost iubita. Bărbatul a amenințat-o că va face publice poze şi videoclipuri compromiţătoare, făcute fără știrea ei.

Un tânăr din Bucureşti, obsedat de fosta iubită, a scăpat de închisoare după ce a terorizat-o pe femeie
Sursa foto: Pexels
de Georgiana Botez    |    26 Apr 2022   •   10:42

Tânărul a fost surprins de polițiști chiar în timp ce își urmarea în trafic fosta iubită.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a filmat-o pe fată în timp ce făceau dragoste, iar în momentul în care aceasta i-a cerut să rupă relaţie, omul a ameninţat-o că va face publice toate imaginile compromiţătoare.

Tânăra a acceptat iniţial, de frica bărbatului, dar lucrurile au mers din ce în ce mai rău între ei. Tânărul a ajuns să o lovească şi chiar să o urmărească în casă, pe geam, pentru a vedea ce face.

Mai mult, el a început să distribuie unor cunoscuţi imaginile cu tânăra. Aceasta a depus o plângere împotriva bărbatului din Bucureşti, iar acum el a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare cu suspendare pentru şantaj, hărţuire şi lovire sau alte violenţe.

Drept urmare, bărbatul nu va face nicio zi de închisoare chiar dacă a terorizat-o pe tânără.

×
Subiecte în articol: București Galați
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close