Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Bucureşti s-a certat cu iubita şi i-a dat foc la maşină pentru a se răzbuna

Un tânăr din Bucureşti s-a certat cu iubita şi i-a dat foc la maşină pentru a se răzbuna

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Bucureşti, a fost reţinut pentru 24 de ore, de Poliţie, după ce s-a certat cu iubita şi i-a dat foc la maşină. Incendiu s-a extins şi la alte două maşini parcate.

Un tânăr din Bucureşti s-a certat cu iubita şi i-a dat foc la maşină pentru a se răzbuna
de M.Z.    |    21 Feb 2020   •   09:28

Totul s-a întâmplt pe 27 ianuarie 2020, în jurul orei 03.50, atunci când tânărul a vrut să se răzbune pe iubita lui şi i-a incendiat maşina.

Iniţial, pompierii şi poliţiştii au crezut că incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit, însă după mai multe cercetări, adevărul a ieşit la iveală.

"Cercetările au fost declanșate în noaptea de 27 ianuarie, când la ora 03.50, prin apel 112 a fost sesizat un incendiu la un autoturism, incendiu care s-a extins la alte două mașini parcate, toate fiind distruse în totalitate.

Deși inițial, a existat ipoteza unui scurt circuit, polițiștii au avut anumite indicii că incendiul ar fi putut fi  provocat în mod intenționat, astfel ca s-a insistat în strângerea de probe în vederea aflării adevărului.

Astfel, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, polițiștii au administrat un întreg probatoriu care a condus la presupunerea rezonabilă  că incendiul ar fost  provocat, în mod intenționat, de către un bărbat de 29 de ani, cunoscut al persoanei vătămate.

La data de 20.02.2020, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Sectia 15 Poliție au reținut un bărbat de 29 de ani, din București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: incendiere masini
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close