Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânărul care l-a băgat în comă pe Andrei, ironic pe Snapchat: 'E telefonul lui tata, al meu e la Poliție'

Tânărul care l-a băgat în comă pe Andrei, ironic pe Snapchat: 'E telefonul lui tata, al meu e la Poliție'

Tânărul în vârstă de 15 ani, din Mangalia, arestat după ce l-a bătut pe Andrei, un băiat de 14 ani, și l-a băgat în comă, a reușit să își contacteze prietenii pe Snapchat și le-a explicat că folosește telefonului tatălui său, al lui fiind la Poliție.

Tânărul care l-a băgat în comă pe Andrei, ironic pe Snapchat: 'E telefonul lui tata, al meu e la Poliție'
Sursa foto: sursa: Snapchat / Facebook
09 Feb 2020   •   19:34

Daniel, adolescentul de 15 ani care l-a bătut cu sălbăticie pe Andrei, un băiat de 14 ani, din Mangalia, a fost plasat de judecători în arest la domiciliu.

El fusese inițial reținut de polițiști și prezentat instanței de procurori cu propunere de arestare.

Tânărul este acuzat că la începutul lunii februarie, după o ceartă pe Facebook, s-a întâlnit pe o stradă din Mangalia cu Andrei și a început să îl lovească cu pumnii în față.

Momentul atacului a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar pe imagini se poate observa cum, deși în zonă se aflau mai mulți oameni, nimeni nu a sărit în apărarea lui Andrei.

În urma loviturilor foarte puternice primite, băiatul din Mangalia a intrat în comă, fiind transportat în stare critică la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Arestat la domiciliu, agresorul a intrat în contact cu prietenii săi, pe Snapchat.

"Da, sunt bine pentru cine întreabă. Ăsta e telefonu lu tata că al meu e la Poliție. Va pwp pe toti", a scris agresorul.

Mesajul postat de acesta a stârnit revolta celor care au urmărit cazul îngrozitor de la Mangalia, iar reacția acestora a fost una extrem de dură.

"Vai de legea de la noi din țară. Copilul ăla se zbate să trăiască și jeful ăsta e bine mersi. Vi se pare normal?", a scris Cristina într-o postare la care a adăugat un printscreen al postării agresorului de pe Snapchat.

×
Subiecte în articol: mangalia
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close