Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Craiova și-a pus capăt zilelor în arestul din cadrul IPJ Dolj, după ce a evadat şi a fost prins

Un tânăr din Craiova și-a pus capăt zilelor în arestul din cadrul IPJ Dolj, după ce a evadat şi a fost prins

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Craiova, și-a pus capăt zilelor în arestul din cadrul IPJ Dolj, după ce anterior evadase și a fost prins.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Ian 2024   •   12:35

Vineri seara, în jurul orei 20:00, tânărul de 28 de ani, din Craiova, aflat în starea legală de reținere și față de care instanța de judecată a emis mandat de arestare preventivă, în timpul escortării către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a sărit din autospeciala de poliție cu scopul a evada.

Acesta a fost prins imediat de polițiști și încarcerat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la evadare.

Citeşte şiUn bărbat dat dispărut de două zile a fost găsit fără viaţă la marginea oraşului Cernavodă

"Ulterior, în jurul orei 20:43, polițiștii Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj s-au sesizat cu privire la faptul că tânărul a fost găsit spânzurat.

Polițiștii au început imediat manevrele de resuscitare, la fața locului fiind solicitată o ambulanță. Și după sosirea cadrelor medicale a fost continuată resuscitarea, din nefericire fiind constatat decesul tânărului", a transmis, sâmbătă, Poliția Dolj.

Cercetările au fost preluate de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

×
Subiecte în articol: sinucis Craiova IPJ Dold evadat spanzurat
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close