Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tănăr de 18 ani a amenințat că intră intenționat cu mașina într-un TIR în Vrancea | Mama sa a sunat la 112

Un tănăr de 18 ani a amenințat că intră intenționat cu mașina într-un TIR în Vrancea | Mama sa a sunat la 112

Un tânăr de 18 ani din Vrancea şi-a anunţat familia că intenționează să se îşi pună capăt zilelor şi a amenințat că intră intenționat cu mașina într-un TIR. Cum a fost depistat de poliţişti.

Un tănăr de 18 ani a amenințat că intră intenționat cu mașina într-un TIR în Vrancea | Mama sa a sunat la 112
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    12 Iun 2023   •   16:30

Incidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni și a fost anunțat la 112. O femeie din Vrancea a solicitat ajutorul Poliției, susținând că „fiul său, un tânăr de 18 ani, în urma unei discuții în contradictoriu, a plecat de la domiciliu la volanul unui autoturism, amenințând că va intra în coliziune frontală cu un tir”, au anunțat polițiștii.

Tânărul nu putea fi contactat telefonic, dar polițiști au reușit să stabilească direcția de deplasare a mașinii.

„Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea a procedat la darea în consemn a autoturismului cu care se deplasa tânărul, notează Mediafax. 

Orice secundă contează, iar, din fericire, la scurt timp, un echipaj de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău care desfășura activități de supraveghere și control pe Drumul Național 2 European 85 a identificat autoturismul în cauză la volanul căruia se afla tânărul”, au relatat polițiștii.

Mașina a fost oprită de polițiști înainte ca tânărul să-și pună planul în aplicare.

×
Subiecte în articol: TIR apel 112 Vrancea
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close