Antena 3 CNN Actualitate Locale Chinuit de amintirile din copilărie, un tânăr a distrus cu ciocanul o grădiniţă din Caraş-Severin

Chinuit de amintirile din copilărie, un tânăr a distrus cu ciocanul o grădiniţă din Caraş-Severin

Un tânăr în vârstă de 39 de ani, chinuit de amintirile din copilărie, a distrus cu ciocanul grădiniţa din localitatea Anina, judeţul Caraş-Severin.

Chinuit de amintirile din copilărie, un tânăr a distrus cu ciocanul o grădiniţă din Caraş-Severin
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    09 Iun 2021   •   12:27

Tânărul supărat a pus mâna un ciocan, noaptea trecută, şi a mers direct la grădiniţa din Anina, acolo unde a început să distrugă totul în jurul său.

Astfel, el a început cu un geam de termopan pe care l-a distrus, iar apoi a pătruns în interior şi a distrus un contor de curent şi un laptop.

De asemenea, a răvăşit clasele, însă nu a furat nimic.

"Polițiștii din Anina au identificat un bărbat de 39 de ani din Anina, bănuit că în cursul nopții anterioare a intrat într-o grădiniță din localitate și a distrus folosindu-se de un ciocan, un geam termopan, un contor de curent și un laptop, răvășind mai multe bunuri, fără a fura ceva.

Polițiștii continuă cercetările pentru distrugere", se arată într-o informare a Poliţiei.

"Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție", transmite IPJ Caraș Severin.

×
Subiecte în articol: Anina Caras-Severin
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close