Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânărul din Dolj recidivează cu o rugăciune în clopotniţă: „Să moară toţi românii şi să rămână nevestele ţiganilor“

Tânărul din Dolj recidivează cu o rugăciune în clopotniţă: „Să moară toţi românii şi să rămână nevestele ţiganilor“

Tânărul de 28 din Dolj, care a oripilat o țară întreagă cu rugăciunea scandaloasă în car cerea ca rromii să fie feriți de coronavirus și românii să moară, vine cu o declarație la fel de revoltătoare.

Tânărul din Dolj recidivează cu o rugăciune în clopotniţă: „Să moară toţi românii şi să rămână nevestele ţiganilor“
Sursa foto: Facebook
23 Apr 2020   •   12:37

Dacă prima a fost surprins rugându-se în interiorul Bisericii Sfântul Gheorghe din Cetate,  de data aceasta filmarea a fost făcută în clopotniţa bisericii, scrie adevarul.ro.

"Să moară toţi românii şi să rămână nevestele lor ţiganilor. Domnului să ne rugăm!", a spus tânărul în timp ce trăgea de clopot şi se uita împrejur să nu fie prins de cineva.

Şi aceste imagini au ajuns în atenţia poliţiştilor doljeni. 

"Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate s-au sesizat din oficiu cu privire la apariţia unei alte înregistrări video realizată de bărbatul de 28 de ani, din Cetate, în care acesta profera expresii de natură să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora. Întrucât, din verificările efectuate a rezultat faptul că una dintre filmări a fost realizată pe data de 5 aprilie a.c., pe lângă sancţiunea de 200 de lei aplicată conform Legii 61/1991, poliţiştii au mai aplicat o amendă în cuantum de 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor ordonanţelor militare", a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvant IPJ Dolj.

Un tânăr din Dolj s-a rugat în biserică să moară toți românii de coronavirus

×
Subiecte în articol: Dolj tanar
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close