Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr fără permis a provocat un accident cumplit în Slobozia Conachi, Galaţi | Maşina a luat foc după impact

Un tânăr fără permis a provocat un accident cumplit în Slobozia Conachi, Galaţi | Maşina a luat foc după impact

Un tânăr, care nu avea permis de conducere, a provocat un cumplit accident rutier în comuna Slobozia Conachi din judeţul Galaţi.

Un tânăr fără permis a provocat un accident cumplit în Slobozia Conachi, Galaţi | Maşina a luat foc după impact
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Gabi Vlad    |    29 Oct 2023   •   12:18

Tânărul în vârstă de 23 de ani, se afla la volanul unui autoturism şi conducea pe DJ 251, dinspre localitatea Schela către Cuza Vodă. La un moment dat, tânărul ar fi acroșat un alt autoturism care era condus din sensul opus de mers de un bărbat de 41 de ani, după care a intrat în derapaj.

Scăpată de sub control, maşina a ieşit de pe şosea, s-a răsturnat, s-a oprit într-un şanţ şi a luat foc.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului au intervenit polițiști și echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și una de descarcerare, un echipaj SMURD și unul de la Serviciul Județean de Ambulanță Galați.

Cel care se afla la volanul mașinii care s-a răsturnat a decedat, iar alți doi tineri, cu vârste de 19 și 20 de ani, pasageri în mașină, au fost răniți. Victimele au fost preluate și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.

Din verificări s-a stabilit că tânărul de 23 de ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

Polițiștii continuă cercetările penale pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

"La data de 29 octombrie 2023, la ora 04.10, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat prin apel la S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe DJ 251, în interiorul localității Slobozia Conachi ar fi avut loc un accident rutier grav, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor două.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un tânăr, cu vârsta de 23 de ani, domiciliat în localitatea Cuza Vodă, din județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 251, având direcția de deplasare dinspre localitatea Schela către  Cuza Vodă, ar fi acroșat un alt autoturism care era condus din sensul opus de mers de un bărbat, cu vârsta de 41 de ani, după care a intrat în derapaj pierzând controlul asupra direcției de mers, iar autovehiculul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în afara părții carosabile, într-un șanț unde a luat foc.

La fața locului au intervenit și echipaje de la pompieri cu o autospecială de stingere și una de descarcerare, un echipaj S.M.U.R.D. și unul de la Serviciul Județean de Ambulanță Galați. 
În urma evenimentului rutier cel care se afla la volanul autovehiculului care s-a răsturnat, a decedat, iar alți doi tineri cu vârstele de 19, respectiv 20 de ani, pasageri în acest auto au fost răniți. Victimele au fost preluate și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.  

Tot din verificări s-a stabilit că tânărul, de 23 de ani, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier", se arată în comunicatul IPJ Galaţi.

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close