Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Galați a vrut să cucerească impiegatul din stația CFR Ivești și i-a dat foc la birou

Un tânăr din Galați a vrut să cucerească impiegatul din stația CFR Ivești și i-a dat foc la birou

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din comuna Ivești, județul Galați, a vrut să cucerească impiegatul din stația CFR, o femeie de 50 de ani, și i-a dat foc la birou, apoi a încercat să îi rupă hainele și să o violeze.

Un tânăr din Galați a vrut să cucerească impiegatul din stația CFR Ivești și i-a dat foc la birou
Sursa foto: Hepta
30 Mai 2020   •   21:06

Totul s-a întâmplat, în această dimineață, în stația CFR Ivești din județul Galați, acolo unde tânărul de 25 de ani a ajuns cu intenția de a o cuceri pe femeia de 50 de ani, care lucrează ca impiegat.

"La data de 30 mai, ora 05.30, polițiștii S.R.P T. Galați au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat necunoscut ar fi incendiat biroul impiegatului de mișcare din Statia CFR Ivești și ar fi încercat să întrețină, prin violență, raporturi sexuale cu impiegatul, o femeie, de 50 de ani.

In urma activităților investigative, polițiștii au identificat prezumtivul autor, în persoana unui tânăr, de 25 de ani, din comuna Ivești.

Din cercetări a reieșit că agresorul, folosind violența, ar fi sustras victimei telefonul mobil și o sumă de bani, incercand totodată să întrețină raporturi sexuale cu aceasta, după care ar fi incendiat o parte din bunurile aflate în birou. Bunurile sustrase au fost recuperate odată cu identificarea acestuia.

Tânăr din Ivești, Galați, reținut după ce a dat foc biroului impiegatului

Tânărul a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la viol, tâlhărie calificată și distrugere.

Maine, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, cu propunere de arestare preventivă", se arată într-un comunicat al Poliției.

×
Subiecte în articol: Ivești Galați
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close