Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr din Galaţi, prins la volan cu o farfurie de droguri şi o râşniţă de canabis

Tânăr din Galaţi, prins la volan cu o farfurie de droguri şi o râşniţă de canabis

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Galaţi, a fost prins de poliţişti în comuna Lieşti, în timp ce conducea având în maşină o farfurie cu droguri, dar şi o râşniţă de canabis.

Tânăr din Galaţi, prins la volan cu o farfurie de droguri şi o râşniţă de canabis
Sursa foto: Hepta
de Gabi Vlad    |    12 Mai 2021   •   14:56

Tânărul din Galaţi a fost tras pe dreapta, însă, din cauza drogurilor pe care le luase, nici nu s-a mai obosit să ascundă farfuria cu droguri sau râşniţa pentru canabis.

Astfel, poliţiştii l-au testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost pozitiv atât pentru canabis, cât şi pentru metamfetamină.

"În jurul orei 01.50, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Liești au oprit în trafic, pe raza comunei, un autoturism la volanul căruia au identificat un tânăr, de 23 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât, atât conducătorul auto, cât și pasagerul aflat în mașină prezentau un comportament suspect, polițiștii au controlat interiorul acesteia, ocazie cu care au găsit o râșniță tip "grinder", cu urme de fragmente vegetale, două țigări confecționate artizanal și o farfurie pe care se afla o substanță albă cu aspect purverulent.

Existând suspiciunea că bărbatul aflat la volan ar fi consumat substanțe interzise, acesta a fost condus la spital, unde a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la cannabis și metamfetamină.

Ca urmare, polițiștii au întocmit dosar penal având ca obiect comiterea infracținii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Lieşti Galați
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close