Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Galaţi a fost pedepsit după ce s-a îndrăgostit de "fata greşită" | A fost urmărit în trafic, tras din maşină şi bătut pe şosea

Un tânăr din Galaţi a fost pedepsit după ce s-a îndrăgostit de "fata greşită" | A fost urmărit în trafic, tras din maşină şi bătut pe şosea

Un tânăr din Galaţi a fost urmărit în trafic, blocat, tras din maşină şi apoi bătut pe şosea de alţi doi tineri, după ce s-a îndrăgostit de "fata greşită". Ulterior, el a aflat că unul dintre bătăuşi este fostul iubit al fetei.

de Georgiana Adam    |    22 Noi 2023   •   13:51

Polițiștii din Galați au fost sesizați, astăzi, la 112, cu privire la faptul că pe strada Brăilei ar avea loc o agresiune fizică între trei bărbați.

Polițiștii au stabilit un tânăr de 20 de ani, din comuna Independența, în timp ce conducea o mașină, ar fi fost șicanat în trafic de șoferul unui alt autoturism, fiind determinat să oprească pe partea carosabilă.

Șoferul celuilalt autoturism, cu sprijinul unui alt bărbat, ar fi deschis portiera primei mașini, l-ar fi tras afară pe tânăr și l-ar fi agresat fizic, după care au plecat.

Polițiștii au identificat agresorii, fiind vorba despre doi bărbați, de 24 și 20 de ani, ambii din municipiul Galați, notează Mediafax.

De asemenea, s-a stabilit faptul că acest conflict ar fi avut loc pe fondul unei gelozii din partea bărbatului de 24 de ani, față de cel agresat, care ar avea în prezent o relație cu fosta lui iubită.

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, iar, în prezent, polițiștii desfășoară activități în vederea depistării agresorilor.

×
Subiecte în articol: Galați IPJ Galaţi Poliția Română
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close