Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr găsit mort în casă cu multiple răni în zona gâtului, în Oradea

Tânăr găsit mort în casă cu multiple răni în zona gâtului, în Oradea

Un tânăr de 23 de ani a fost găsit mort într-o locuință din Oradea. Cazul este anchetat de poliţişti criminaliști, mai ales că acesta prezenta multiple răni în zona gâtului.

Tânăr găsit mort în casă cu multiple răni în zona gâtului, în Oradea
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Noi 2023   •   20:07

Potrivit poliţiştilor, trupul neînsufleţit al tânărului a fost găsit cu 14 înțepături de cuţit la nivelul gâtului, în dimineaţa zilei de 23 noiembrie, într-un apartament situat în cartierul Velenţa, din Oradea

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au declanșat o anchetă pentru a elucida circumstanțele în care s-a produs tragedia. 

Din primele date, poliţiştii au stabilit că, peste noapte, uşa apartamentului în care locuia tânărul fusese închisă, cu cheia pusă pe dinăuntru, iar din apartament nu lipsea nimic. În cursul nopţii, orădeanul nu a ieşit din casă şi ar fi discutat la telefon cu prietena sa, notează bihoreanul.ro .

Potrivit Serviciului Județean de Medicină Legală Bihor,  majoritatea leziunilor de la nivelul gâtului erau de tatonare, însă două au fost grave, provocându-i în final decesul tânărului de 23 de ani. 

Ancheta deschisă inițial pentru omor continuă, iar procurorii aşteaptă rezultatele analizelor toxicologice pentru probele prelevate de medicii legiști. 

Tânărul va fi condus pe ultimul drum, duminică, de familie, rude şi prieteni.

×
Subiecte în articol: tânăr mort Oradea bărbat înjunghiat
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close