Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Gorj a fost salvat în ultima secundă de polițiști, după ce s-a despărțit de iubită

Un tânăr din Gorj a fost salvat în ultima secundă de polițiști, după ce s-a despărțit de iubită

Un tânăr de 27 de ani din orașul Novaci, județul Gorj, a fost salvat în ultimul moment de polițiști din podul unei case unde acesta s-a spânzurat cu o sfoară.

Un tânăr din Gorj a fost salvat în ultima secundă de polițiști, după ce s-a despărțit de iubită
Sursa foto: Pixabay
04 Mai 2020   •   20:48

Mama tânărului a alertat poliția după ce a văzut că a dispărut de acasă și știind că este abătut, după o decepție în dragoste.

Polițiștii din orașul Novaci au fost sesizați, luni, că tânărul de 27 de ani a plecat de acasă. Acesta locuia fără forme legale în casa mamei lui din comuna Bumbești Pițic.

„Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul ar fi fost abătut în ultimile zile ca urmare a unei decepții în dragoste, stârnind îngrijorarea mamei sale, întrucât nu a putut lua legătura cu acesta”, se arată ântr-un comunicat al IPJ Gorj.

Polițiștii au pornit în căutarea tânărului, pe care l-au găsit în podul unei anexe.

„Cei doi polițiști au tăiat de îndată sfoara care-l ștrangula pe tânăr, acordând primul ajutor medical tânărului și solicitând prezența ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, au mai transmis polițiștii din Gorj.

Potrivit acestora, tânărul a supraviețuit tentativei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Gorj
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close