Antena 3 CNN Actualitate Locale "Moartea domnului Lăzărescu" se repetă la un spital din Neamţ. Tânăr bolnav trimis să moară acasă

"Moartea domnului Lăzărescu" se repetă la un spital din Neamţ. Tânăr bolnav trimis să moară acasă

Tânărul a ajuns la spital cu vărsături, greață, slăbiciune și o stare generală vizibil alterată. Timp de 4 zile a fost plimbat între spitale cu recomandări de tratament bizare.

"Moartea domnului Lăzărescu" se repetă la un spital din Neamţ. Tânăr bolnav trimis să moară acasă
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    13 Iul 2022   •   21:33

Drama tânărului a început vineri, 8 iulie, la ora 19:49 când a ajuns  cu o ambulanța la Spitalul Bicaz cu o stare generală vizibil alterată. Patru ore mai târziu el a fost transferat la Spitalul Județean Neamț.

După ce a fost consultat la UPU Piatra Neamț, tânărului i s-a recomandat să meargă acasă, să ia paracetamol și să-și facă frecție cu oțet.

Diagnosticul prezumtiv era insolație, pentru că acesta povestise că fusese toată ziua la cosit, spune familia tânărului, potrivit tvneamt.ro

Tânărul s-a întros acasă în comuna Hangu, sat Buhalnița cu o ambulanță, pe care a chemat-o din nou a doua zi pentru că simptomele s-au agravat. Şi de aici situaţia s-a repetat.

A fost dus din nou la Spitalul Bicaz, iar de aici, la ora 8:48, a fost transferat la Spitalul Județean Neamț.

Din păcate, ieri, marți, 12 iulie, tânărul a decedat în spital.

Potrivit directorului SJ Neamț, bărbatul avea insuficiență renală stadiu 5 plus alte complicații grave.

A murit în urma unui stop cardio respirator şi nu l-a mai ajutat nici hemodializa, cel mai probabil, pentru că diagnosticul corect a venit cu întârziere de câteva zile.

Familia tânărului așteptă demararea unei anchete în acest caz. 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close