Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Horezu a găsit pe stradă o geantă plină cu bani, însă s-a făcut de râs în tot oraşul

Un tânăr din Horezu a găsit pe stradă o geantă plină cu bani, însă s-a făcut de râs în tot oraşul

Un tânăr din Horezu a crezut că toate rugăciunile i-au fost ascultate atunci când a găsit pe stradă o geantă plină cu bani şi s-a dus direct acasă pentru a număra banii.

Un tânăr din Horezu a găsit pe stradă o geantă plină cu bani, însă s-a făcut de râs în tot oraşul
Sursa foto: Getty Images
de Alin Tarnovschi    |    12 Iul 2021   •   18:39

Tânărul se plimba pe o stradă din oraş când a observat o geantă, iar când a deschis-o a rămas uimit: era plină cu bani. Fără să stea pe gânduri, a luat geanta şi s-a dus direct acasă.

Din nefericire pentru el şi din fericire pentru cel care a pierdut banii, tânărul a fost filmat de mai multe camere de supraveghere atunci când a ridicat geanta şi a plecat spre casă.

Când a ajuns acasă, tânărului nu i-a venit să creadă că a dat norocul peste el şi a început să numere banii.

În momentul în care a terminat de numărat şi a realizat că a devenit mai bogat cu peste 16.000 de lei, poliţiştii i-au bătut la uşă şi l-au luat la întrebări.

"Însușirea bunului găsit reprezintă faptă penală! Un tânăr din Horezu, județul Vâlcea, a simțit asta pe propria-i piele, după ce a găsit o geantă, cu 16.600 de lei și nu a anunțat la poliție. Colegii noștri au refăcut traseul celui care-și pierduse bunul și au reușit să-l recupereze și să returneze suma integral", au anunțat polițiștii.

Astfel, norocul de moment al tânărului s-a transformat într-un ghinion pe termen lung, mai ales că nu a reuşit să cheluiască nici măcar un leu, iar în plus s-a ales şi cu dosar penal şi, cel mai probabil, va rămâne cu cazier.

×
Subiecte în articol: Horezu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close