Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr a fost împușcat de polițiști în casă, după ce și-a înjunghiat ambii părinți, la Protopopești, în Vaslui

Un tânăr a fost împușcat de polițiști în casă, după ce și-a înjunghiat ambii părinți, la Protopopești, în Vaslui

Echipajul unei ambulanțe a fost solicitat să intervină în această seară la Protopopești, în comuna Tăcuta din Județul Vaslui. Când au ajuns acolo, paramedicii nu au putut intra în casă din cauza unui bărbat de 33 de ani extrem de agitat și agresiv, așa că au chemat Poliția.

de Mia Lungu    |    23 Noi 2022   •   23:14

UPDATE 23:45 - Bărbatul agitat de 33 de ani prezintă o plagă împușcată la nivelul unei gambe, a fost preluat de ambulanta C2 cu medic. Poliția nu l-a însoțit în ambulanță. Victima a devenit din nou foarte agresivă cu echipajul care a oprit ambulanta și a solicitat prin 112 din nou Poliția. 

Ambulanța TIM de la SMURD a preluat tatăl agresorului care are un traumatism craniocerebral prin lovitură de topor și este în comă profundă

UPDATE 23:40 - Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată de către un asistent medical cu privire la faptul că, în urma unei intervenții în localitatea Protopopești, comuna Tăcuta, Județul Vaslui, au fost depistate 2 persoane ce prezintă plăgi înjunghiate și un bărbat ce se manifesta agresiv.

Patrula de ordine publică deplasată în temeiul sesizării a identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani,  fiul celor două persoane depistate în vârstă de 64, respectiv 58 de ani, care manifesta un comportament agresiv și a amenințat membrii patrulei de intervenție cu un topor.

În cauză au fost efectuate mai multe focuri de armă, de avertisment, în plan vertical cu pistolul din dotare, ulterior fiind efectuate focuri de armă spre zona picioarelor, respectiv a abdomenului bărbatului. 

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă  complexă de cercetare și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru a stabili împrejurările  faptelor sesizate și dispunerea măsurilor legale.

UPDATE 23:30 - Echipajul ambulanței SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) a fost solicitat să intervină pentru acordarea de îngrijiri medicale victimelor unei agresiuni care a avut loc în localitatea Protopopești, comuna Tăcuta. La fața locului au fost deplasate și ambulanțe aparținând SAJ Vaslui. 

La sosire echipajelor de intervenție au fost găsite trei victime, una dintre acestea fiind preluată de echipajul ambulanței SMURD. Victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 ani a  fost găsit în stare de inconștiență  și prezintă multiple plăgi în zona capului. Bărbatul este transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. 

Celelalte victime au fost preluate de echipajele SAJ Vaslui și sunt transportate la aceeași unitate medicală. 

Știrea inițială: Se pare că tânărul de 33 de ani s-a luat la ceartă cu părinții și a început să îi amenințe, iar aceștia au sunat la 112. Până să ajungă medicii, agresorul i-a bătut pe amândoi și a amenințat primul echipaj de pe Ambulanță sosit la fața locului.

Polițiștii au descoperit în casa din Protopopești două persoane inconștiente, în pat. La fața locului au fost trimise în sprijin două echipaje cu medic de la SMURD și SAJ.

Între timp agresorul a fost împușcat de agenții de poliție, în legitimă apărare, potrivit surselor Antena 3 CNN.

Aceleași surse spun că toate cele trei victime sunt în viață și au fost transportate la UPU Vaslui.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close