Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr a fost împușcat în plină stradă, de un minor, cu un pistol airsoft, în Craiova

Un tânăr a fost împușcat în plină stradă, de un minor, cu un pistol airsoft, în Craiova

Un tânăr de 18 ani a fost atacat de un minor, ieri noapte, în plină stradă, cu un pistol airsoft, în Craiova. Victima a suferit leziuni la nivelul feței și al corpului.

Un tânăr a fost împușcat în plină stradă, de un minor, cu un pistol airsoft, în Craiova
Sursa foto: Gettyimages | Photology1971
de Ioana Mircea    |    14 Iun 2023   •   11:20

Polițiștii au fost sesizați ieri noapte cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată fizic pe strada Felix Aderca din Craiova.

Deplasați la faţa locului, polițiștii au găsit un tânăr de 18 ani, care susține că, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat de un minor de 15 ani, care ar fi folosit un pistol tip airsoft. În urma atacului, victima a suferit mai multe leziuni la nivelul feţei şi al corpului.

Totodată, victima a mai declarat că i-a fost lovit şi haionul autoturismului. Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, potrivit Mediafax.

Citește și: "Ascultă-mă, sângerezi prea tare. Aruncă piatra să-ți pun garou": Un tânăr a fost împușcat de un polițist, după ce a fost prins la furat de lemne

×
Subiecte în articol: Craiova impuscat
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close