Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Ineu a bătut un poliţist, în faţa unui bar din oraş, şi a fost arestat pentru 30 de zile

Un tânăr din Ineu a bătut un poliţist, în faţa unui bar din oraş, şi a fost arestat pentru 30 de zile

Un tânăr de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a agresat un polițist care se afla în timpul serviciului, în faţa unui bar din Ineu, judeţul Arad.

Un tânăr din Ineu a bătut un poliţist, în faţa unui bar din oraş, şi a fost arestat pentru 30 de zile
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Apr 2024   •   14:10

Un tânăr de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică a agresat un polițist aflat în timpul serviciului în zona unui local din orașul Ineu, județul Arad.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, tânărul de 25 de ani este cercetat cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Procurorii arată că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona unui local din Ineu, inculpatul l-a agresat fizic pe un agent de poliție, în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Polițistul a suferit leziuni ce necesită pentru vindecare 10 – 12 zile de îngrijiri medicale.

Duminică, inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Ineu, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, cererea fiind admisă.

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close