Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânărul din Maramureş izolat de familie în podul casei, după ce a venit din Italia, a ameninţat că se sinucide

Tânărul din Maramureş izolat de familie în podul casei, după ce a venit din Italia, a ameninţat că se sinucide

Tânărul din Maramureş care a fost obligat de familie să locuiască în podul casei, după ce s-a întors din Italia, de teamă să nu îi infecteze cu coronavirus, a fost la un pas de sinucidere.

Tânărul din Maramureş izolat de familie în podul casei, după ce a venit din Italia, a ameninţat că se sinucide
Sursa foto: Politia Romana
de M.Z.    |    11 Mar 2020   •   15:18

Totul a început atunci când tânărul din satul Curtuiușu Mare, comuna Valea Chioarului, județul Maramureș, s-a întors din Italia, dintr-o zonă care nu a fost afectată de epidemia de coronavirus.

Recent, tânărul a făcut rost de mai multe sticle cu alcool și, după ce s-a îmbătat, a anunțat pe Facebook că își pune capăt zilelor pentru că nu mai poate locui în pod, potrivit emaramures.ro.

Prietenii săi au văzut mesajul de pe Facebook și au anunțat Poliția, iar agenții au intervenit în scurt timp la locuința acestuia.

Tânărul a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare, acolo unde a fost consultat, iar ulterior a avut parte și de un consult psihiatric în urma căruia a fost internat.
 

×
Subiecte în articol: coronavirus sinucidere Maramureș
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close