Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânărul care a lovit cu sălbăticie o bătrână în Piatra Neamț, săltat din casă de mascați

Tânărul care a lovit cu sălbăticie o bătrână în Piatra Neamț, săltat din casă de mascați

Tânărul filmat în timp ce lovea cu sălbăticie o bunică care își plimba nepotul pe stradă și apoi i-a furat geanta a fost săltat de acasă de mascați, după ce polițiștii au reușit să îl identifice.

Tânărul care a lovit cu sălbăticie o bătrână în Piatra Neamț, săltat din casă de mascați
Sursa foto: YouTube / Poliția Română
06 Mai 2020   •   18:40

"Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 34 de ani, din localitatea Gârcina, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

La data de 3 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 63 de ani a fost victima unei tâlhării. 

În baza activităților investigative complexe realizate în cauză, s-a reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, care ar fi acostat persoana vătămată în timp ce se afla pe o stradă din Piatra Neamț, iar prin exercitarea de acte de violență, i-ar fi sustras geanta în care se aflau documentele personale, o sumă de bani și telefonul mobil.

Astăzi, în continuarea cercetărilor realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința acestuia, în urma căreia prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat parțial și a fost restituit persoanei vătămate. 

Cel în cauză a fost condus la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț, față de acesta urmând a fi dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

În cursul zilei de mâine, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive", se arată într-un comunicat al Poliției.

×
Subiecte în articol: Piatra Neamț
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close