Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Lugoj s-a crezut pirat, a furat o avere şi apoi a îngropat-o în mai multe locuri

Un tânăr din Lugoj s-a crezut pirat, a furat o avere şi apoi a îngropat-o în mai multe locuri

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Lugoj, s-a crezut pirat, a furat o avere din casa unei femei, iar apoi a îngropat-o în mai multe locuri, înainte de a fugi din ţară.

Un tânăr din Lugoj s-a crezut pirat, a furat o avere şi apoi a îngropat-o în mai multe locuri
de Alin Tarnovschi    |    20 Mai 2021   •   13:27

Tânărul din Lugoj a dat lovitura vieţii, după ce a intrat în casa unei femei şi a furat o sumă uriaşă de bani pe care aceasta o ţinea într-un dulap din casă.

În total, tânărul a furat 170.000 de euro, bani pe care i-a împărţit în mai mult pachete pe care, ulterior, le-a îngropat în curţile mai multor case din localitatea Boldur din judeţul Timiş.

Pe 14 mai, femeia în vârstă de 38 de ani a descoperit că averea pe care o ţinea în dulap a dispărut, motiv pentru care a anunţat Poliţia.

În urma anchetei, poliţiştii au primit informaţii despre hoţul care s-a crezut pirat şi, cinci zile mai târziu, au descins la două adrese din Boldur, localitate situată în apropiere de Lugoj.

După ce au săpat în mai multe locuri din cele două curţi, poliţiştii au găsit peste 110.000 de euro, bani ce fuseseră îngropaţi.

Restul de aproximativ 60.000 de euro au fost luaţi de piratul care, după ce şi-a îngropat comoara, a fugit din ţară.

Potrivit anchetatorilor, el este acum dat în urmărire internaţională prin Interpol.

×
Subiecte în articol: Lugoj Timis
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close