Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr mort într-un accident în Constanţa, după ce maşina s-a rupt în două şi a fost aruncat pe asfalt

Tânăr mort într-un accident în Constanţa, după ce maşina s-a rupt în două şi a fost aruncat pe asfalt

Un tânăr în vârstă de numai 21 de ani a murit, noaptea trecută, într-un accident în Constanţa, după ce maşina pe care o conducea s-a rupt în două, iar el a fost aruncat câţiva metri pe asfalt.

Tânăr mort într-un accident în Constanţa, după ce maşina s-a rupt în două şi a fost aruncat pe asfalt
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Cătălina Buzoianu    |    27 Oct 2023   •   08:57

Tânărul şi-a găsit sfârşitul într-un cumplit accident în Constanţa, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un copac.

Potrivit primelor informaţii, şoferul, care se afla singur în maşină, a pierdut controlul volanului, la un moment dat şi din motive încă necunoscute, iar autoturismul s-a izbit violent de un copac. Mai mult, acul vitezometrului s-a blocat, după impact, la peste 120 de km/h.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma impactului, maşina s-a rupt în două, iar şoferul a fost proiectat câţiva metri pe şosea şi a murit. Martori la accident, câţiva oameni care se aflau în apropiere, au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului s-au deplasat poliţiştii Serviciului Rutier, dar şi un echipaj SMURD.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe şoferul care a fost identificat ulterior ca Răzvan, un tânăr din Constanţa.

"La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 01.30,  polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 21 de ani, ar fi condus un autoturism, și, din motive care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac.

În urma accidentului rutier, conducătorul auto a decedat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

×
Subiecte în articol: accident în Constanţa IPJ Constanța
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close