Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr a murit după ce a intrat cu maşina în fostul post de Poliţie din Băneşti, în Prahova

Un tânăr a murit după ce a intrat cu maşina în fostul post de Poliţie din Băneşti, în Prahova

Un tânăr a murit pe loc, noaptea trecută, într-un cumplit accident, după ce a intrat cu maşina în fostul post de Poliţie din Băneşti, în Prahova.

de Cristi Georgescu    |    11 Iun 2023   •   09:57

Tânărul se afla la volanul unui autoturism când, la un moment dat, a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a intrat în plin în fostul post de Poliţie din Băneşti, amplasat chiar pe DN 1, cunoscut în trecut de şoferii români drept "borcan" sau "ciupercă".

În urma impactului violent cauzat de viteza excesivă, maşina s-a transformat într-un morman de fiare, iar şoferul nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"În jurul orei 04.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 1, în comuna Bănești s-a produs un accident rutier, pe sensul de deplasare Ploiești către Brașov.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde, din verificări, au stabilit faptul că în accident a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, care ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma accidentului, bărbatul a fost declarat decedat.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier", se arată într-o informare a IPJ Prahova.

×
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close