Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr mort într-un BMW rupt în două, după un accident cumplit în Dragomireşti, judeţul Neamţ

Tânăr mort într-un BMW rupt în două, după un accident cumplit în Dragomireşti, judeţul Neamţ

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit într-un BMW rupt în două, după un accident cumplit produs în comuna Dragomireşti din judeţul Neamţ.

Tânăr mort într-un BMW rupt în două, după un accident cumplit în Dragomireşti, judeţul Neamţ
Sursa foto: tvmneamt.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Feb 2023   •   11:01

Tragedia s-a produs în noaptea de 22 spre 23 februarie 2023, pe un drum judeţean din comuna Dragomireşti din judeţul Neamţ.

Tânărul de 23 de ani, care nu avea permis de conducere, se afla la volanul unui autoturism marca BMW, iar alături de el, în maşină, se mai afla o femeie în vârstă de 38 de ani.

Din cauza vitezei şi a lipsei de experienţă, şoferul a pierdut controlul direcţiei, iar BMW-ul s-a lovit de un cap de pod, iar apoi de un copac şi s-a rupt în două.

În urma impactului devastator, şoferul a murit pe loc, în timp ce femeia a ajuns de urgenţă la spital.

"La data de 22 februarie, în jurul orei 23:10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 208P, în localitatea Dragomirești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 23 de ani, din Dragomirești, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, din direcția Dragomirești spre Bârgăuani, pe un sector de drum în curbă ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod și un copac.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto și vătămarea corporală a unei femei de 38 de ani, pasager în același autoturism.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au stabilit faptul că tânărul de 23 de ani nu deținea permis de conduce pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a declarat sinsp. Ciofu Ramona- IPJ Neamț pentru tvmneamt.ro.

‼️Imagine cu puternic impact emoțional ‼️ ...și preventiv, sperăm noi! Din păcate, pentru cel care s-a aflat la volan...

Publicată de Poliția Română pe Joi, 23 februarie 2023

×
Subiecte în articol: accident în Neamţ dragomiresti
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close