Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr mort după ce a fost prins între două mașini lovite de un alt autoturism. Cum s-a petrecut accidentul

Tânăr mort după ce a fost prins între două mașini lovite de un alt autoturism. Cum s-a petrecut accidentul

Tânăr mort după ce a fost prins între două mașini lovite de un alt autoturism. Cum s-a petrecut accidentul
Sursa foto: Foto: freeimages.com
de S.T.    |    19 Ian 2017   •   19:20

Un tânăr de 22 de ani a decedat la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier, el fiind prins între două maşini staţionate pe marginea drumului, care au fost lovite de un alt autoturism, a declarat joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Andrei Lazăr.

Accidentul a avut loc joi după-amiază pe DN 67, în comuna Bengeşti Ciocadia, în urma impactului fiind rănită şi o femeie de 45 de ani, care se afla în autoturismul care a lovit cele două maşini staţionate pe marginea drumului.

„Două autoturisme care se tractau unul pe celălalt s-au oprit pe marginea părţii carosabile. Conducătorul uneia dintre cele două maşini, un tânăr de 22 de ani, s-a dus să desfacă legătura dintre cele două maşini, moment în care, din spate, a venit un al treilea autovehicul, care a intrat în coliziune cu cele două maşini staţionate pe marginea părţii carosabile. Tânărul de 22 a fost prins între cele două maşini, a fost transportat la spital cu leziuni grave, ulterior decedând la spital. Conducătorul celei de-a treia maşini este un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Drobeta Turnu Severin, iar în maşină se afla şi soţia sa, în vârstă de 45 de ani, care este a doua victimă, fiind transportată la spital cu leziuni, din primele date, grave”, a precizat Andrei Lazăr.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident accident rutier mort Gorj autoturism
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close