Antena 3 CNN Actualitate Locale Inundațiile fac primele victime! Un tânăr de 31 de ani, găsit mort în râul Vișeu

Inundațiile fac primele victime! Un tânăr de 31 de ani, găsit mort în râul Vișeu

Tragedie, în Maramureș: un bărbat a fost scos fără suflare din apele râului Vișeu, în urma inundațiilor din ultimele ore.

de Laura Dinu    |    20 Feb 2023   •   08:22

Pompierii militari sunt în alertă: vijelia a lăsat mai multe case fără acoperiș, câteva imobile au fost inundate și mai mulți copaci au fost scoși din rădăcini. 

După 24 de ore de ploi torențiale și inundații în mai multe zone ale județului Maramureș, la Crasna Vișeului, un podeț a fost luat de viitură, iar un drum comunal a fost blocat de o alunecare de teren. 

La Cavnic a plouat torențial iar în zona Lăpușel, râul Lăpuș a ieșit din matcă. 

O alunecare masivă de teren s-a oprit chiar în peretele unei gospodării. Accesul în casă a fost blocat de pământ iar o anexă gospodărească aflată pe culmea dealului stă să se prăbușească. Oamenii au reușit să își evacueze animalele din imobil, însă, din păcate, construcția nu va mai putea fi salvată. 

Citește și: Avertizare meteo ANM Cod portocaliu pe râurile din mai multe judeţe

Viitura a produs și victime. Un bărbat de 31 de ani din comuna Leordina a fost găsit mort în râul Vișeu de un pescar. Din păcate, medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Acum polițiștii încearcă să stabilească exact cum s-a produs incidentul. 

Vremea rea a făcut prăpăd și în județul Hunedoara. Acoperișul unui bloc din Petrila a fost smuls de vântul puternic. În cădere, bucățile de tablă au spart geamurile mai multor apartamente. 

Din cauza ploilor abundente, un drum comunal din județul Bistrița-Năsăud s-a surpat. 

Codul galben de vremea rea este în vigoare pentru Transilvania și Oltenia, până astăzi, la ora 20. 

×
Subiecte în articol: inundatii
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close