Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr de 21 de ani a murit pe un şantier din Timiş. S-a curentat în timp ce strângea un cablu electric

Un tânăr de 21 de ani a murit pe un şantier din Timiş. S-a curentat în timp ce strângea un cablu electric

Un tânăr a murit după ce s-a curentat la un prelungitor electric. Incidentul a avut loc miercuri, în apropierea Aerodromului Cioca, transmite ISU Timiş.

Un tânăr de 21 de ani a murit pe un şantier din Timiş. S-a curentat în timp ce strângea un cablu electric
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    17 Aug 2022   •   22:44

Potrivit ISU Timiș, accidentul a avut loc în jurul orei 19.00. Echipele de intervenție au fost solicitate să intervină în cazul unei persoane curentate în apropierea Aerodromului Cioca.

La fața locului s-au deplasat trei pompieri cu o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Detașamentului 1 Timișoara și o ambulanță S.A.J. Salvatorii au constatat că victima s-a curentat la un prelungitor electric și se afla în stare de inconștiență.

Medicii au făcut manevre de resuscitare, dar tânărul nu a mai putut fi salvat și decesul a fost declarat la fața locului.

A murit după ce s-a curentat în apropierea Aerodromului Cioca

"Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în care efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest incident", a transmis IPJ Timiş.  

×
Subiecte în articol: Timis Aerodromul Cioca electrocutat
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close