Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr motociclist spulberat de o maşină într-o intersecţie din Sighetu Marmaţiei

Tânăr motociclist spulberat de o maşină într-o intersecţie din Sighetu Marmaţiei

Un tânăr motociclist în vârstă de 17 ani a fost rănit şi a ajuns la spital, ieri, în urma unui accident produs într-o intersecţie din Sighetu Marmaţiei. Impactul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Tânăr motociclist spulberat de o maşină într-o intersecţie din Sighetu Marmaţiei
de Vasile Dale    |    29 Mar 2021   •   12:23

Tânărul motociclist, care avea permis de conducere categoria A1, nu a acordat prioritate autoturismului şi a fost lovit în plin.

În urma impactului, tânărul a fost rănit şi a ajuns de urgenţă la spital, în timp ce şoferul autoturismului a refuzat să sufle în etilotest.

"Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că un bărbat de 67 de ani din municipiu a condus un autoturism pe strada Szilagy Istvan, iar când a ajuns la intersecția cu strada Mihai Eminescu, a intrat în coliziune cu un motociclu condus de către un tânăr de 17 ani din Bocicoiu Mare. 

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a minorului care a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

Victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite în urma evenimentului rutier, însă i-au fost prelevate mostre biologice de sânge. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Sighetu Marmatiei accident
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close