Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr motociclist din Gorj a murit la numai 33 de ani într-un teribil accident în Căpreni

Un tânăr motociclist din Gorj a murit la numai 33 de ani într-un teribil accident în Căpreni

Un tânăr motociclist din Gorj a murit la numai 33 de ani, astăzi, în prima zi a anului 2023, într-un teribil accident produs în comuna Căpreni.

Un tânăr motociclist din Gorj a murit la numai 33 de ani într-un teribil accident în Căpreni
Sursa foto: gorjonline.ro
de Alin Tarnovschi    |    01 Ian 2023   •   20:57

Accidentul s-a produs, astăzi, pe DN 6B, în comuna Căpreni, după ce motociclistul a intrat în plin în partea laterală a unui autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din aceeaşi localitate ca şi tânărul aflat pe motocicletă.

Impactul a fost atât de puternic încât motociclistul a fost grav rănit. Iniţial, medicii au chemat la locul accidentului un elicopter SMURD, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

"La data de 01 ianuarie, poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 6 B, în comuna Căpreni.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un tânăr de 26 de ani și un bărbat de 33 de ani, ambii din comuna Stoina, în timp ce se deplasau, primul cu un autoturism, iar cel de-al doilea cu o motocicletă, în aceeași direcție pe DN 6 B Căpreni, în condiții ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, bărbatul de 33 de ani a acroșat autoturismul condus de către tânărul de 26 de ani.

La fața locului a fost prezent un elicopter SMURD, însă, în urma manevrelor de resuscitare efectuate, a fost declarat decesul bărbatului de 33 de ani.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", se arată într-un comunicat al IPJ Gorj, potrivit gorjonline.ro.

×
Subiecte în articol: Căpreni accident în Gorj motociclist
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close