Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr a murit după ce a fost spulberat de o mașină care nu a încetinit, în Suceava. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Un tânăr a murit după ce a fost spulberat de o mașină care nu a încetinit, în Suceava. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Un accident grav a avut loc în județul Suceava, în zona localității Frumoasa.

de Paul Ciurari    |    01 Mai 2024   •   09:54

Un bărbat de 35 de ani a fost spulberat de o mașină care circula, miercuri dimineață, cu viteză foarte mare prin localitate, pe drumul județean 209C.

Victima a decedat în urma impactului.

În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se vede că șoferul mașinii nici măcar nu încetinește după ce a lovit victima.

După impact, bărbatul lovit se rostogolește mai mulți metri pe asfaltul drumului.

La fața locului, polițiștii au găsit mai multe elemente de caroserie, care vor fi folosite pentru identificarea făptașului.

Un localnic a avertizat autoritățile asupra riscului de accidente în zonă

Oamenii legii au organizat mai multe filtre și au ridicat camerele de supraveghere din zonă, în încercarea de a găsi o imagine mai clară a numărului de înmatriculare al șoferului ucigaș.

Merită precizat că accidentul de miercuri dimineață s-a petrecut în fața sediului unui ONG, al cărui director a făcut încă din luna noiembrie, anul trecut, mai multe sesizări către autorități.

El a cerut să se facă trotuare și să se monteze iluminat stradal, pentru că, altfel, în zonă sunt posibile accidente auto.

Autorul sesizărilor susține că în răspunsul primit de la autorități i s-a comunicat că solicitarea sa nu poate fi îndeplinită, deoarece drumul este în reabilitare, iar proiectul nu prevede astfel de lucrări.
 

×
Subiecte în articol: Suceava accident mortal Frumoasa DJ 209C
Parteneri
Candidat la primarie, prins în flagrant când dădea șpagă
x close