Antena 3 Actualitate Locale Un tânăr din Paşcani a făcut baie într-o fântână arteziană din Suceava înainte de a se întâlni cu iubita

Un tânăr din Paşcani a făcut baie într-o fântână arteziană din Suceava înainte de a se întâlni cu iubita

de Alin Tarnovschi    |    01 Iun 2021   •   10:58
Un tânăr din Paşcani a făcut baie într-o fântână arteziană din Suceava înainte de a se întâlni cu iubita
Sursa foto: YouTube / News Bucovina

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Paşcani, a fost filmat şi prins de poliţiştii locali în timp ce făcea baie într-o fântână arteziană din Suceava.

Tânărul din Paşcani a fost prins în flagrant în timp ce făcea baie într-o fântână arteziană din centrul oraşului Suceava, pentru a doua oară în câteva zile.

În vârstă de 31 de ani, tânărul le-a explicat poliţiştilor că a recurs la metoda inedită de îmbăiere pentru că avea întâlnire cu o fată din Suceava şi nu voia să o jignească pentru că era murdar.

La prima întâlnire, tânărul a făcut acelaşi lucru, iar imediat după ce a ajuns în Suceava, din Paşcani, a mers direct în centrul oraşului, s-a dezbrăcat de haine şi s-a spălat în fântână.

Poliţiştii locali l-au observat pe camerele de supraveghere, însă nu au reuşit să îl prindă.

După alte câteva zile, tânărul s-a întors în Suceava şi s-a pregătit pentru o nouă întâlnire cu iubita sa. Drept urmare, a mers la fântâna arteziană din centrul oraşului, s-a dezbrăcat şi a început să se spele.

De această dată, un echipaj al Poliţiei Locale l-a prins în flagrant.

În faţa poliţiştilor, tânărul a explicat că este din Paşcani şi că a venit în Suceava pentru a se întâlni cu iubita sa, iar pentru că era murdar, a decis să se spele în fântâna arteziană pentru a nu o jigni.

Deloc impresionaţi de povestea lui, poliţiştii locali l-au amendat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close