Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Piteşti şi-a şantajat iubita de pe Facebook, după ce femeia a refuzat să îi fie iubită şi în realitate

Un tânăr din Piteşti şi-a şantajat iubita de pe Facebook, după ce femeia a refuzat să îi fie iubită şi în realitate

Un tânăr din Piteşti a fost condamnat la închisoare, după ce a început să o șantajeze pe tânăra cu care avea o relaţie virtuală. Femeia a refuzat să încerce o relație și în viața reală, iar bărbatul a amenințat-o și i-a cerut bani ca să nu distribuie filmări compromiţătoare.

de Mariana Zaharia    |    09 Mar 2024   •   12:53

Cei doi tineri din Piteşti au avut o relaţie virtuală timp de nouă luni. În toată această perioadă, cei doi şi-au jurat iubire şi şi-au trimis clipuri video în care apăreau în ipostaze indecente.

În momentul în care bărbatul i-a propus iubitei virtuale să transorme în realitate povestea lor de dragoste, femeia a refuzat şi atunci lucrurile s-au schimbat complet.

Tânărul a început să o ameninţe cu moartea şi să o şantajeze. El i-a spus că îi va da foc la apartament, dar şi că va distribui în spaţiul public clipurile video indecente.

Ca să o ierte, tânărul i-a cerut 7.000 de lei, iar femeia i-a dat suma de bani, însă i-a făcut şi o plângere la Poliţie. În faţa anchetatorilor, suspectul a susţinut că banii reprezentau, de fapt, un împrumut returnat.

Trimis în judecată, bărbatul a fost condamnat la doi ani şi două luni de închisoare cu executare, fără să îşi susţină punctul de vedere în faţa magistraţilor, pentru că nu s-a prezentat la niciun termen de judecată.

×
Subiecte în articol: Pitești
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close