Antena 3 CNN Actualitate Locale Adolescent prins în flagrant în timp ce şantaja o tânără pentru a-i reda accesul la contul de Instagram, în Timişoara

Adolescent prins în flagrant în timp ce şantaja o tânără pentru a-i reda accesul la contul de Instagram, în Timişoara

Un adolescent a spart contul de Instagram al unei tinere din Timişoara apoi a șantajat-o pentru a-i reda accesul. Poliţiştii l-au prins în flagrant în timp ce primea banii. Ce sumă a cerut.

Adolescent prins în flagrant în timp ce şantaja o tânără pentru a-i reda accesul la contul de Instagram, în Timişoara
Sursa foto: securitygladiators.com
de Claudia Popovici    |    08 Aug 2022   •   21:48

Incidentul a avut loc sâmbătă, atunci când tânăra, în vârstă de 23 de ani, a sesizat Poliţia după ce un necunoscut i-a blocat contul de Instagram apoi a șantajat-o pentru a-i reda accesul.

Oamenii legii au intrat pe fir și i-au dat întâlnire necunoscutului, duminică, în parcarea unui supermarket de pe Calea Circumvalațiunii, acolo unde individul urma să primească 200 de euro.

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au depistat în flagrant delict un tânăr de 18 ani, în timp ce a primit de la persoana vătămată suma de 200 de euro. Acesta a fost imobilizat și încătușat, ulterior fiind condus la audieri”, transmit reprezentanții IPJ Timiș, citați de tion.ro

În acest context, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore şi va fi cercetat penal pentru infracțiunea de șantaj.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close