Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr prins cu un permis fals ascuns în pantof, primit cadou de ziua de naştere, în vama Sculeni

Tânăr prins cu un permis fals ascuns în pantof, primit cadou de ziua de naştere, în vama Sculeni

Un tânăr a fost prins cu un permis de conducere fals, ascuns în pantof, pe care îl primise cadou de ziua de naştere, în vama Sculeni.

Tânăr prins cu un permis fals ascuns în pantof, primit cadou de ziua de naştere, în vama Sculeni
Sursa foto: Poliţia de Frontieră
de Alin Tarnovschi    |    27 Oct 2021   •   13:01

Tânărul în vârstă de 23 de ani, pasager într-un autocar sosit din Republica Moldova, a fost controlat de poliţiştii de frontieră români din vama Sculeni, ocazie cu care agenţii au descoperit asupra sa un permis de conducere fals.

"Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un tânăr, asupra căruia a fost descoperit un permis de conducere fals.

În data de 26 octombrie a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la trecerea frontierei, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 23 de ani, pasager într-un autocar.

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări amănunţite, descoperind astfel, în pantoful persoanei un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din R. Moldova.

 Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplineşte condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

Tânăr prins cu un permis fals ascuns în pantof, primit cadou de ziua de naştere, în vama Sculeni

Cu privire la cele constatate tânărul a declarat că a primit permisul de conducere descoperit la controlul de frontieră de la un prieten, fiind cadou de ziua sa.

Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun", se arată într-un comunicat emis de Poliţia de Frontieră Română.

×
Subiecte în articol: sculeni Iași
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close