Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr reținut de polițiști după ce a răpit o fată de 17 ani din curtea locuinței, în Olt

Tânăr reținut de polițiști după ce a răpit o fată de 17 ani din curtea locuinței, în Olt

Un tânăr de 28 de ani a fost reținut de polițiștii din Olt după ce vineri ar fi răpit o fată de 17 ani din curtea locuinței părinților din comuna Dobrosloveni.

Tânăr reținut de polițiști după ce a răpit o fată de 17 ani din curtea locuinței, în Olt
Sursa foto: Pixabay.com
de Claudia Popovici    |    22 Iul 2023   •   20:22

IPJ Olt a fost sesizat vineri, prin apel la 112, cu privire la faptul că o minoră ar fi fost luată cu forța de la domiciliul său din comuna Dobrosloveni, județul Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că o fată de 17 ani, în timp ce se afla în curtea locuinței părinților, ar fi fost luată cu forța de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate, deplasându-se într-o direcție necunoscută, notează Mediafax. 

Imediat, au fost alcătuite echipe mixte de căutare, formate din polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari, care au efectuat verificări.

Fata și tânărul au fost găsiți într-o pădure din localitatea Reșca.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale.

În urma probatoriului administrat, sâmbătă, pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Olt.

De asemenea, din cercetări a rezultat faptul că, în cursul aceleiași zile, tânărul i-a adresat minorei amenințări.

Tânărul va fi prezentat Judecătoriei Caracal cu propuneri legale.

×
Subiecte în articol: barbat retinut tanara rapita Olt
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close