Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din satul Drogu a vrut să se facă traficant de droguri, dar a fost prins de la prima tranzacţie

Un tânăr din satul Drogu a vrut să se facă traficant de droguri, dar a fost prins de la prima tranzacţie

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din satul Drogu, judeţul Brăila, s-a gândit că numele localităţii natale îi este predestinat şi astfel a început o afacere cu droguri.

Un tânăr din satul Drogu a vrut să se facă traficant de droguri, dar a fost prins de la prima tranzacţie
Sursa foto: Poliţia Română
de Alin Tarnovschi    |    26 Iul 2022   •   15:12

Tânărul din Drogu reuşise să găsească chiar şi primul client şi a pus la cale prima tranzacţie care urma să se desfăşoare duminică, 24 iulie 2022, pe o stradă din sat.

Clientul, un alt tânăr din sat, urma să cumpere un gram de marijuana, însă totul a picat în momentul în care poliţiştii de la Secţia Rurală Făurei i-au prins în flagrant.

"Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei l-au depistat, în localitatea de domiciliu, pe un tânăr în vârstă de 23 de ani, din satul Drogu, comuna Galbenu, care ar fi încercat să ofere spre consum droguri unei persoane.

În jurul orei 20.50, asupra tânărului de 23 de ani a fost descoperit și ridicat aproximativ 1 gram de droguri, posibil marijuana, un dispozitiv de mărunțire și un sul de hârtie pentru confecționat țigarete. Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila (SCCO)", se arată într-o informare a IPJ Brăila.

×
Subiecte în articol: Brăila
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close