Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr a fost snopit în bătaie pe o stradă din Pitești, după o șicanare în trafic

Un tânăr a fost snopit în bătaie pe o stradă din Pitești, după o șicanare în trafic

Un tânăr a fost snopit în bătaie de către doi indvizi după o șicanare în trafic. Puși în arest la domiciliu, ei urmează să răspundă în fața procurorilor.

Un tânăr a fost snopit în bătaie pe o stradă din Pitești, după o șicanare în trafic
Sursa foto: Primaria Municipiului Pitești/Facebook
de Mariana Zaharia    |    19 Aug 2021   •   23:00

Victima are 29 de ani, este din Dâmbovița și era în trecere prin Pitești. S-a petrecut în trafic cu mașina în care erau doi bărbați. Le-a tăiat fața, iar șoferul s-a enervat.

A început să facă mai multe manevre prin care să îl sperie pe conducătorul auto. Tânărul a reacționat și el. După ce s-au șicanat, dâmbovițeanul și-a văzut de drumul lui. Doar că cei doi l-au urmărit cu mașina. Când a coborât, l-au luat la bătaie și l-au rănit grav.

Victima a ajuns la Spitalul de Urgență din Pitești cu mai multe fracturi provocate de loviturile cu pumnii și cu picioarele date de cei doi.

Unul dintre ei are 45 de ani, iar celălalt, 33 de ani și sunt în arest la domiciliu pentru lovire și tulburarea ordinii și liniștii pubșice.

"În ziua de 18 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 23 iulie a.c., în urma unui conflict spontan în trafic, doi bărbați, de 33, respectiv 45 de ani, ambii din Pitești, l-ar fi lovit pe un bărbat de 28 de ani, din comuna Potlogi, județul Dâmbovița.

Reamintim că, în zilele de 29 și 30 iulie a.c., după administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsurile preventive ale arestului la domiciliu, respectiv arest preventiv. Dosarul cauzei urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată", potrivit IPJ Argeș.

×
Subiecte în articol: tanar Pitești şicanare trafic bătaie
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close