Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr filmat când aruncă un câine închis într-un sac de rafie pe marginea unui drum din Neamţ

Tânăr filmat când aruncă un câine închis într-un sac de rafie pe marginea unui drum din Neamţ

Un tânăr din comuna Valea Ursului, judeţul Neamţ, a fost filmat când aruncă un câine închis într-un sac de rafie pe marginea unui drum.

Tânăr filmat când aruncă un câine închis într-un sac de rafie pe marginea unui drum din Neamţ
Sursa foto: Poliţia Română
de Sebastian Bădiță    |    15 Apr 2022   •   12:42

Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost filmat de o cameră de supraveghere în timp ce arunca un sac de rafie pe marginea unui drum.

Cercetările făcute de poliţişti au scos la iveală faptul că în sacul de rafie se afla un câine pe care tânărul îl abandonase într-un şanţ.

"La data de 11 aprilie, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 159, din localitatea Oniceni, o persoană necunoscută ar fi abandonat un sac de rafie, în care se afla un cățel.

Polițiștii s-au sesizat cu privire la abandonul animalului, au efectuat verificări și au identificat persoana în cauză, un tânăr de 20 de ani, din Valea Ursului.

Care a fost motivul abandonului? Imposibilitatea unchiului său de a îngriji acest animal.

Deși tânărul este deținător de animale, acest lucru nu l-a determinat să se gândească la consecințele pe care gestul său le poate avea asupra câinelui abandonat.

Pentru fapta sa, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 3.000 de lei, conform art. 26 din Legea 205 din 2004 privind protecția animalelor", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Neamţ Poliția Animalelor Valea Ursului
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close