Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr din Vaslui, campion pe litoral la jocuri de noroc, "premiat" cu un an de închisoare

Tânăr din Vaslui, campion pe litoral la jocuri de noroc, "premiat" cu un an de închisoare

Un tânăr de 30 de ani, din Vaslui, campion pe litoral la jocuri de noroc, a rămas uimit atunci când poliţiştii i-au bătut la uşă şi l-au anunţat că trebuie să se mute pentru cel puţin un an la închisoare.

Tânăr din Vaslui, campion pe litoral la jocuri de noroc, "premiat" cu un an de închisoare
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    11 Mai 2021   •   20:42

Tânărul din Vaslui a fost condamnat la un an şi zece luni de închisoare de un judecător din Mangalia, judeţul Constanţa.

Povestea acestuia a început în vara anului trecut, atunci când, aflat pe litoral, a profitat de naivitatea altor turişti şi le-a luat banii fără să clipească, doar pentru că avea o dexteritate incredibilă la alba-neagra.

Prins în flagrant, audiat, urmărit penal şi apoi judecat, tânărul a fost condamnat, în lipsă, la un an şi zece luni de închisoare pentru "organizarea de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obținerii de venituri".

Nu mică i-a fost mirarea să afle că judecătorul din Mangalia l-a condamnat la închisoare cu executare.

În urmă cu câteva zilei, poliţiştii din Vaslui, care au primit sentinţa instanţei din Mangalia, i-au făcut tânărului o vizită şi l-au anunţat că trebuie să se mute, cel puţin în următorul an, la închisoare.

"Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au căutat și depistat, pe strada Traian, din municipiul Vaslui, un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în aceeași localitate.

Pe numele acestuia, în data de 5 mai, Judecătoria Mangalia (județul Constanța) a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 1 an și 10 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de 'organizarea de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obținerii de venituri' prevăzută de O.U.G. nr. 77 din 2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc. Infracțiunea a fost săvârșită în județul Constanța, în anul 2020.

Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

×
Subiecte în articol: Vaslui mangalia
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close