Antena 3 CNN Actualitate Locale Tănâră de 21 de ani, găsită moartă pe un câmp din Teleorman. Fata avea urme de violență de corp

Tănâră de 21 de ani, găsită moartă pe un câmp din Teleorman. Fata avea urme de violență de corp

Descoperire șocantă în Teleorman. O tânără în vârstă de 21 de ani, care avea urme de violență pe corp, a fost găsită decedată pe un câmp din comuna Frumoasa.

de Laura Dinu    |    24 Oct 2022   •   12:31

Descoperirea șocantă a fost făcută de un bărbat, în această dimineață. Acesta a apelat numărul de urgență 112, unde a anunțat că a găsit trupul neînsuflețit al unei tinere în mijlocul unui câmp din apropierea localității Frumoasa, județul Teleorman

La scurt timp după apel, polițiștii, dar și un echipaj medical, s-au deplasat la locul indicat de bărbat, unde au găsit-o pe tânăra decedată.

Oamenii legii au reușit deja să o identifice. Este vorba despre o femeie în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria. 

Pe trupul neînsuflețit al tinerei au fost găsite urme de violență. Aceasta va fi transportată la Institutul Național de Medicină Legală pentru realizarea necropsiei. 

Anchetatorii merg în acest moment pe ipoteza comiterii unei crime. 

La fața locului sunt prezenți polițiștii dar și un procuror din partea parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, care continuă cercetările în acest caz. 

"La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul că este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria, care a fost găsită în extravilanul comunei Frumoasa, judeţul Teleorman. În urma examinării, tânăra prezenta urme de violenţă pe corp, fiind transportată la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei", au precizat reprezentanții IPJ Teleorman.

×
Subiecte în articol: Teleorman alexandria
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close