Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără de 28 de ani găsită moartă într-un apartament din Slatina | Concubinul femeii, în vârstă de 51 de ani, este principalul suspect

Tânără de 28 de ani găsită moartă într-un apartament din Slatina | Concubinul femeii, în vârstă de 51 de ani, este principalul suspect

Crimă într-un apartament din Slatina. O tânără de 28 de ani a fost găsită moartă în această dimineaţă. Principalul suspect, un bărbat de 51 de ani, a fost reţinut de poliţişti.

Tânără de 28 de ani găsită moartă într-un apartament din Slatina | Concubinul femeii, în vârstă de 51 de ani, este principalul suspect
de Andreea Borboros    |    31 Mai 2023   •   15:10

Tragedia s-a petrecut într-un apartament în care locuiau cei doi concubini, bărbatul, în vârstă de 51 de ani, lăutar, şi iubita acestuia, o tânără de 28 de ani, care se pare că era casnică.

Scandalul între cei doi a pornit la scurt timp după ce bărbatul a ajuns acasă.

Vecinii povestesc faptul că cei doi s-au certat, s-au înjurat şi chiar s-au agresat fizic reciproc, iar cearta dintre cei doi ar fi degenerat.

Bărbatul ar fi pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi a rănit-o grav pe tânăra de 28 de ani.

Citeşte şi: ”Îți promit că vom trăi aceeași poveste de dragoste acolo sus, amândoi!” Mesajul sfâșietor al lui Alexandru, iubitul tinerei care a murit la doar 15 ani

Când a a observat că femeia nu mai dă semne de viaţă, acesta a pus mâna pe telefon şi chiar el a fost cel care a alertat autorităţile, cărora le-a spus că şi-a omorât iubita.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă atât un echipaj de ambulanţă care din nefericire nu a mai putut face nimic pentru tânără, ci doar să constate decesul, cât şi un echipaj de poliţie care l-a reţinut pe agresor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acesta urmează să fie dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

În faţa anchetatorilor, bărbatul şi-a recunoscut vina.

IPJ Olt anunță că miercuri, în jurul orei 10.30, a fost sesizat, prin apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi ucis o femeie, într-un imobil din municipiul Slatina.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul Poliției Olt, care a identificat trupul unei tinere, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slatina, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Citeşte şi: ”Drum lin către cer, îngeraș frumos!” Ea este Monica, fata de 15 ani care a murit noaptea trecută, în Teleorman

De asemenea, a fost identificat și un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea infracțiunii, care se află în custodia polițiștilor.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

×
Subiecte în articol: tanara moarta apartament Slatina
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close