Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără a căzut de la etajul trei al unui bloc, încercând să fugă de soț, și a rămas agățată în sârmele de rufe, în Avrig, județul Sibiu

O tânără a căzut de la etajul trei al unui bloc, încercând să fugă de soț, și a rămas agățată în sârmele de rufe, în Avrig, județul Sibiu

O tânără de 22 de ani a căzut de la etajul trei al unui bloc de locuințe din Avrig, județul Sibiu, și a rămas agățată în sârmele de rufe de la etajul doi. Femeie avusese o ceartă violentă cu soțul și a încercat să fugă de acesta, ieșind pe geam.

O tânără a căzut de la etajul trei al unui bloc, încercând să fugă de soț, și a rămas agățată în sârmele de rufe, în Avrig, județul Sibiu
Sursa foto: Mediafax
de Mia Lungu    |    04 Apr 2023   •   14:39

ISU Sibiu anunță că a intervenit pe strada Brukenthal din Avrig pentru a salva o tânără căzută de la etajul 3 al unui bloc și rămasă blocată în sârmele de rufe situate la etajul 2.

Tânăra în vârstă de 22 de ani a fost salvată de pompieri și predată echipajului SMURD, fiind dusă la UPU Sibiu conștientă, cu o ușoară hipotermie și un traumatism cranio-cerebral.

Polițiștii transmit că au intervenit pentru aplanarea unui conflict între doi soți.

Citește și: Incendiu la o școală din județul Sibiu! Zeci de elevi și profesori s-au autoevacuat

Cei doi s-au certat, iar tânăra a încercat să iasă din apartament „prin exteriorul balconului, cu intenția de a se refugia într-unul dintre apartamentele de la etajele inferioare”.

Soțul acesteia, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost identificat de polițiști în interiorul apartamentului în care cei doi domiciliază.
Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

×
Subiecte în articol: cazut bloc sârme de rufe fuga sot Avrig Sibiu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close